Prisgaranti Fri Frakt 14 Dagars Ångerrätt 2 Års Garanti
08-559 239 22 (Måndag - Söndag 10:30 - 21:00)

Ångerrätt och Öppet Köp

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning.

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 kalenderdagar från det att du tagit emot varan med 100% pengarna tillbaka garanti. För att utnyttja ångerrätten ska produkten vara i väsentligen oförändrat skick, dvs. ej förstörd eller skadad, och skickas/lämnas tillbaka till oss tillsammans med den ursprungliga produktförpackningen. Returnera varan i den ursprungliga produktförpackningen med det specialgjorda inneremballaget. Denna kartong sänds till oss i ett transportemballage som är likvärdigt det som den låg i då den levererades till dig. Varan ska vara komplett, vilket innebär att alla tillbehör såsom fjärrkontroll, bruksanvisning, batterier m.m. ska gå med i returen.

Produkten måste vara obruten och oanvänd men enligt lag har du rätt att säkerställa dess egenskaper och funktioner. Vid nyttjande av ångerrätten har vi rätt att göra ett värdeminsknings avdrag i de fall då varan hanterats i större omfattning än nödvändigt. Värdeminskning bedöms från fall till fall.

Vad är produktförpackning? Produktförpackning är en särskild framtagen förpackning som är unik för varan, som har bilder och texter med syfte att förklara och tydliggöra varans funktion och egenskaper. Den skyddar produkten samt dess tillbehör som erfordras för att kunna sälja varan igen. Detta gäller inte transportemballage, varmed avses ett emballage som inte är framtaget för en specifik produkt och vars syfte endast är att skydda produkten under transporten.

Satvision Scandinavia förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett , debitera självkostnadspris för det som saknas. Exempelvis är självkostnadspriset för en fjärrkontroll i normalfallet 500 kr. Fabriksåterställning 189:- , mjukvaruåterställning 395:- kr

Ångrar du ditt köp rekommenderar vi dig att kontakta info@satvision.se innan du skickar tillbaka varan. Returadressen få Du med mailet ( retur skickas INTE till Fruängsgatan 19)

Tänk på att du har ansvaret för att produkten är väl skyddad i transporten tillbaka till oss. Paketera varan väl. Varan ska alltid returneras i den ursprungliga produktförpackningen med det specialgjorda inneremballaget som är tillverkat för att skydda produkten. Lägg sedan denna kartong i det transportemballage som produkten levererades i till dig. Om du inte har kvar detta emballage så går det självklart bra med likvärdigt emballage istället. Tänk därför på att spara dessa kartonger, åtminstone under de 14 dagar som din ångerrätt gäller.

OBS! Tänk på att returnera försändelsen som företagspaket eller motsvarande till vår returadress. Spara kvittot!

Vid utnyttjande av ångerrätten står du som kund för returfrakten. Övriga kostnader, såsom kostnad för varan och frakt ( EJ Express 2-4 Dagar, posten mypackfrån oss till dig kommer att återbetalas till dig. Satvision Scandinavia kommer ej lösa ut paket mot postförskott.

• Meddela Satvisions Kundservice och returnera beställningen inom 14 dagar efter det att du har mottagit
beställningen eller en väsentlig del av den.
• Returnera gärna varan i produktkartongen med det avsedda inneremballaget. Mindre produkter returneras i
den ytterkartong eller minst likvärdigt emballage som produkterna levererades i.
• Varan ska vara komplett. Detta innebär att alla tillbehör såsom fjärrkontroll, bruksanvisning, batterier m.m. ska gå
med i returen för att full återbetalning ska kunna göras. Vid saknat tillbehör, eller fysisk skada på produkten
förbehåller vi oss rätten att göra ett prisavdrag för att återställa produkten till funktionellt skick.

Undantag

Ångerrätten gäller inte för en tjänst där fullgörandet har påbörjats med konsumentens samtycke under ångerfristen. Exempel på sådana produkter är abonnemang såsom Mobiltelefoni, IPTV Boxar som testat och Digital-TV.
Ångerrätten gäller inte för varor som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gamla.
Ångerrätten gäller inte för monterade varor med synliga skador till exempel monterade paraboler och tillbehör.
Ångerrätten gäller inte en förseglad ljud-eller bildupptagning, t.ex. en DVD-film, eller ett förseglat datorprogram där förseglingen har brutits.
Ångerrätten gäller endast om produkten är i väsentligen oförändrat skick.
Vänligen observera att ångerrätt ej gäller företag.