Prisgaranti Fri Frakt 14 Dagars Ångerrätt 2 Års Garanti
08-559 239 22 (Måndag - Söndag 10:30 - 21:00)

Betalning & Säkerhet

Satvision Scandinavia redovisar priser inklusive moms. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:

Få först. Betala sen. Faktura - (Klarna Bank ) Avgift för faktura är (0:-)

I samverkan med Klarna Bank AB (publ), beläget på Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, presenterar vi följande alternativ för betalning. Din betalning bör riktas till Klarna.

Möjlighet att betala inom [30] dagar: Tidsperioden för betalning sträcker sig över 30 dagar från det att varorna levereras eller från det datum då tjänsten utförs eller blir giltig. För en komplett översikt över de exakta villkoren för de marknader där detta betalningsalternativ är tillämpligt, vänligen besök följande sidor: Sverige, Danmark och Finland.

Alternativen för betalning, såsom "Betalning inom [30] dagar" och "Delbetala med Slice It," är endast tillgängliga efter en genomgång och godkännande av en kreditbedömning. Som en del av denna process, under inköpsförloppet och hanteringen av din order, kommer vi att vidarebefordra dina uppgifter till Klarna för en verifiering av din adress samt en utvärdering av din kreditvärdighet. De betalningsalternativ som vi kan erbjuda dig kommer att bero på resultatet av kreditbedömningen. Generell information om Klarna och de användarvillkor som gäller för varje land finns tillgängliga på klarna.com. Vi behandlar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslagstiftning och i linje med de riktlinjer som beskrivs i Klarnas integritetspolicy.

Delbetalning (Klarna Bank )

I partnerskap med Klarna Bank AB (publ), lokaliserat på Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tillhandahåller vi dig följande betalningsalternativ. Betalning ska riktas till Klarna.

"Slice It" (delbetalning): Genom Klarnas finansieringstjänst kan du dela upp kostnaden för ditt köp i flexibla eller fasta avbetalningar per månad, i enlighet med de förutsättningar som specificeras i kassan. Avbetalningsbeloppet betalas vid månadens slut efter att Klarna har utfärdat en separat månadsfaktura. Fler detaljer om Slice It, inklusive villkor och information enligt Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation (SECCI), finns tillgängliga på de marknader där detta betalningsalternativ erbjuds: Sverige, Danmark och Finland.

Alternativen "Betalning inom [30] dagar" och "Slice It" är endast tillgängliga efter en utförd och godkänd kreditbedömning. Därför kommer vi, under beställningsprocessen och hanteringen av ditt köp, att vidarebefordra dina uppgifter till Klarna för en adresskontroll samt en bedömning av din kreditvärdighet. De betalningsmetoder som kan erbjudas dig kommer att baseras på resultatet av denna kreditkontroll. Allmän information om Klarna och användarvillkoren per land finns tillgängliga på klarna.com. Vi hanterar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslagstiftning och i linje med de riktlinjer som Klarnas integritetspolicy föreskriver.

Swish 

Betala din order direkt via din smartphone med Swish. Gratis - Enkelt - Snabbt - Säkert
För att betala med Swish som betalningsmetod skall du välja Swish (0:-) i kassan. Sedan skriver du in ditt egna mobilnummer i rutan som kommer upp under valet, med nya automatiska swish så behöver du endast öppna swish-appen på telefonen och godkänna betalningen. Från att du klickar på "Lägg Beställning" har du 3 minuter på dig att godkänna betalningen.

Bank/Kreditkort eller direkbetallning-

I samverkan med Klarna Bank AB (publ), beläget på Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige För dig som har VISA eller Mastercard, dock ej kort som är utfärdade av en utländsk bank. Fyll i ditt kortnummer och kortets giltighetstid. Pengarna reserveras på ditt konto när du lägger ordern och dras från kontot vid leveranstillfället. Vi använder oss av VbV (Verified by Visa). Det är en global säkerhetsstandard som är framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. Överföringen av pengarna sker med SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter. 

Återbetalning

När du handlar med Klarna och behöver returnera en vara eller avbryta en order, kommer återbetalningsprocessen att variera beroende på de specifika villkoren för ditt köp och det betalsätt du har använt. Här är en generell översikt över hur återbetalning fungerar med Klarna:

1. **Återbetalning till det ursprungliga betalsättet:** Om du betalade med Klarnas betalsätt "Betalning inom [30] dagar" eller "Slice It" (delbetalning), kommer återbetalningen i första hand att gå tillbaka till det kort eller konto som du använde för att göra köpet. Detta brukar normalt ske inom en viss tidsram efter att returen har godkänts, vanligtvis inom 10 arbetsdagar. Det är viktigt att notera att återbetalningen sker till samma kort eller konto som användes för köpet.

2. **Klarnas hantering av återbetalningen:** När du returnerar en vara eller avbryter en order, kommer butiken eller säljaren först att behandla din retur. När returen är godkänd och bearbetad av butiken, meddelar de Klarna om återbetalningen. Klarna kommer då att utföra återbetalningen till ditt ursprungliga betalsätt.

3. **Alternativt betalsätt:** Om du valde faktura som betalsätt och redan har betalat fakturan innan returen, kommer Klarna att utföra en återbetalning till ditt bankkonto istället för att återbetala fakturabeloppet. Du kan behöva kontakta Klarnas kundtjänst för att arrangera detta.

Din Säkerhet Vid Betalningar hos Satvision Scandinavia

Din trygghet är av största vikt för oss när det gäller betalningar. Vi strävar efter att säkerställa att de betalningsalternativ vi tillhandahåller är fullständigt säkra och pålitliga.

Om du har några frågor angående säkerheten eller om du önskar ytterligare information om de olika betalningssätt som vi erbjuder, är du välkommen att kontakta vår dedikerade Kundservice. Du kan nå oss via telefon på nummer: 08-559 239 22. Alternativt kan du även vända dig till din bank för att få mer information.

Ditt förtroende och din trygghet är vårt främsta mål, och vi finns här för att besvara dina frågor och ge dig den information du behöver för att känna dig helt trygg när du genomför dina betalningar hos oss.