Prisgaranti Fri Frakt 30 Dagars Ångerrätt 2 Års Garanti
08-559 239 22 (Måndag - Söndag 10:30 - 21:00)

Betalning & Säkerhet


Satvision Scandinavia redovisar priser inklusive moms. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.

Återbetalning
Ev. återbetalning görs i första hand till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto i andra hand via avi. Återbetalningen sker inom 2 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:

Bank/Kreditkort eller direkbetallning-  För dig som har VISA eller Mastercard, dock ej kort som är utfärdade av en utländsk bank. Fyll i ditt kortnummer och kortets giltighetstid. Pengarna reserveras på ditt konto när du lägger ordern och dras från kontot vid leveranstillfället. Vi använder oss av VbV (Verified by Visa). Det är en global säkerhetsstandard som är framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. Överföringen av pengarna sker med SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter. 

Säkerhet vid betalningar hos Satvision Scandinavia
Vi är angelägna om att de betalningsalternativ vi erbjuder är säkra. Har du frågor kring säkerheten eller vill veta mer om de betalningssätt vi erbjuder, kontakta vår Kundservice på telefon: 08-559 239 22 eller kontakta din bank.

Faktura - Satvision Scandinavia i samarbete med Resurs Bank AB - Avgift för faktura är (0:-)
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Resurs Bank AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Satvision Scandinavia överlåtna till Resurs Bank AB. Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 60 kr, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. 

Delbetalning - Tillsammans med Resurs Bank erbjuder vi dig att dela upp din betalning. Du har alltid 30 till 60 dagars kredit. Den första avin kommer månaden efter köpet och det är först då du själv avgör vilket delbetalningsalternativ du vill nyttja. Grundkraven för Delbetalning är att du är minst 18 år och inte har några betalningsanmärkningar. Vid ansökan görs en sedvanlig kreditupplysning. Du kan när som helst välja att slutbetala hela din skuld, och du väljer då att betala in återstående skuld som finns angivet på ditt senaste kontoutdrag. För att säkerställa att ingen obehörig beställer varor i ditt namn levererar vi enbart till din folkbokförda adress. Önskas annan leveransadress än den folkbokförda är detta enbart möjligt med hjälp av e-signering i kassan. Se även Allmänna villkor. Delbetalning gäller ej företag.

Läs mer om allmänna villkoren på:
https://www.resursbank.se/

Delbetalningsalternativ
Kampanjvillkor (Exempel – kan variera)
3 månader med 0 % ränta
6 månader med 0 % ränta
12 månader med 0 % ränta
Uppläggningsavgift från 95 kr - 295 kr (Exempel – kan variera)
tillkommer samt en aviseringsavgift om 39 kr/mån.

Swish - Betala din order direkt via din smartphone med Swish. Gratis - Enkelt - Snabbt - Säkert
För att betala med Swish som betalningsmetod skall du välja Swish (0:-) i kassan. Sedan skriver du in ditt egna mobilnummer i rutan som kommer upp under valet, med nya automatiska swish så behöver du endast öppna swish-appen på telefonen och godkänna betalningen. Från att du klickar på "Lägg Beställning" har du 3 minuter på dig att godkänna betalningen.