Prisgaranti Fri Frakt 14 Dagars Ångerrätt 2 Års Garanti
08-559 239 22 (Måndag - Söndag 10:30 - 21:00)

Företaget

Välkommen till Satvision Scandinavia - Din Specialist inom Elektronikhandel!

Satvision Scandinavia är en framstående aktör inom Sveriges Internetbutiker för multimedia och elektronik. Vi är stolta över att vara ett av de främsta namnen inom branschen, känt för våra förmånliga priser och blixtsnabba leveranser. Hos oss är shopping en smidig och bekväm upplevelse, helt överlägsen den traditionella butiksupplevelsen. Med ett enkelt klick på önskade produkter och sedan "gå till kassan", kan du på ett ögonblick ange dina uppgifter och välja betalningsalternativ. Därefter är det bara att luta dig tillbaka – dina valda varor är snart på väg hem till dig. Om du beställer innan klockan 15.00 och produkten finns i lager, kan du räkna med att ha den i din hand inom blott 24 timmar.

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder ett omfattande sortiment av multimedia, elektronik och mobiltelefoner. Vår vision är att leverera noggrant utvalda produkter till tävlingskraftiga priser. I kärnan av vår verksamhet ligger två grundstenar: förmånliga priser och enastående service. Här hos Satvision Scandinavia är du som kund vårt centrala fokus, och vi lägger all vår energi på att göra din shoppingupplevelse så enkel och givande som möjligt.

Har du några frågor, synpunkter eller feedback att dela med dig av? Tveka inte att kontakta oss! Din åsikt är viktig för oss och hjälper oss att fortsätta förbättra våra tjänster.

Postadress Kontor (ej butik):

Satvision Scandinavia
Fruängsgatan 19
12951 Hägersten

Hämtnings lager:

Hämtning av betald order från lager (Endast i Malmö 10.00-16.00)

Kundtjänst: (Du når oss lättast via mail. Vi besvarar alla mail så fort vi kan)

Allmänna frågor: info@satvision.se
Telefon:08-559 239 22
Måndag - Söndag 10:30-21:00