Prisgaranti Fri Frakt 14 Dagars Ångerrätt 2 Års Garanti
08-559 239 22 (Måndag - Söndag 10:30 - 21:00)

Prisgaranti Hos Satvision scandinavia

Hos Satvision Scandinavia är du alltid säker på att betala rätt pris!

Vi förstår hur frustrerande det kan vara att beställa en produkt från oss och sedan upptäcka att den säljs till ett lägre pris i en annan onlinebutik dagen efter. Naturligtvis vill vi alla ha möjligheten att göra prisvärda inköp! Skulle det osannolika hända att du hittar samma produkt till ett lägre pris någon annanstans, så vill vi att du vet att vi står vid din sida. Med vår prisgaranti kommer vi på Satvision Scandinavia att kompensera dig med 100% av mellanskillnaden mellan det pris du betalade hos oss och det pris som den andra butiken erbjuder.

Här är de villkor som gäller:

- Den andra butiken måste vara en svensk nätbutik, inte en fysisk butik.
- Priset måste tydligt visas på den andra butikens webbplats för den aktuella produkten, och det måste vara möjligt att beställa produkten till det angivna priset när den finns i lager.
- Auktionssidor eller liknande plattformar är inte godkända som jämförelsebutiker.
- Produkten du hittar hos den andra butiken måste vara av exakt samma modell, tillverkare, kvantitet, vara i originalskick, inkludera samma tillbehör och vara i samma färg som den du köpte från Satvision Scandinavia.
- Priset i både den andra butiken och hos oss måste vara ordinarie pris, inte tillfälliga rea-priser, kampanjpriser, medlemsrabatter eller liknande.
- I beaktande av att frakt- och administrativa avgifter ofta tillkommer i postorder och e-handel, måste dessa kostnader räknas in i det totala priset för att möjliggöra en korrekt jämförelse med vårt pris.
- Vi behöver kunna verifiera det erbjudande som den andra butiken har tillhandahållit.
- Prisgarantin gäller i 3 dagar från det att du gjorde din beställning hos Satvision Scandinavia.

Så här går du tillväga:

1. Utför din beställning som vanligt hos Satvision Scandinavia.
2. Kontakta vår Kundtjänst och förse dem med webbadressen till den andra nätbutiken där du hittade produkten till ett lägre pris. Beskriv också hur vi kan hitta produkten på deras webbplats.
3. Vi kommer att granska informationen noggrant och om den uppfyller våra villkor, kommer vi att återbetala dig 100% av prisskillnaden.

Vi värdesätter ditt förtroende för oss och strävar alltid efter att erbjuda dig de bästa möjliga priserna.